De omgeving

Wat is er allemaal te doen?

Hotel Vallis is de perfecte uitvalsbasis voor zowel natuurliefhebbers als shopaholics. Maastricht ligt op 24 kilometer afstand, het Duitse Aachen op een luttele 5 kilometer. Bezoek de Dom van Aachen, het theater of de kerstmarkt! Met het openbaar vervoer ben je er zo! Het vliegveld Maastricht-Aachen bevindt zich op 23 kilometer van het hotel. 

Geen zin om de auto of bus te pakken? Tegenover het hotel kun je zo het terras op of breng een bezoek aan het winkelcentrum van Vaals. 

De Vaalserberg

 Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Zuid-Limburg. Beklim de Vaalserberg met een hoogte van 322,4 meter boven zeeniveau. Dichtbij de top van de berg ligt het Drielandenpunt. Hier komem de grenzen van Duitsland, Nederland en België samen. Geniet van het uitzicht in een van de uitkijktorens.

Voor het hele gezin

Een dagje erop uit met de kinderen en er geen kinder meer aan hebben? Bezoek pretpark  De Valkenier! Dit pretpark op nog geen half uur van hotel Vallis biedt plezier voor jong en oud! Een leuk familiepark waar opa, oma, mama en papa gewoon mee mogen in alle attracties. 

Bekijk alle attracties

Boeken?

Wilt u een boeking plaatsen? Dit nemen wij alleen online aan.

Nu boeken

Gratis annuleren tot voor 3 dagen voor aankomstdatum.

Bel met je gastheer Alex:

Of neem contact op via het formulier: